Almunecar Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4083047

Deze villa is gelegen op een zeer bevoorrechte locatie boven het kleine en pittoreske strand van Playa Cabria in Almunecar, een charmant kustplaatsje in Andalusië. Er zijn enkele leuke strandrestaurants op loopafstand, het stadscentrum van Almunecar ligt op slechts 5 minuten rijden en er is ook een gemakkelijke toegang tot de snelweg. De locatie is ideaal!

Deze mooie villa in Spaanse stijl ligt op een perceel van 1000 vierkante meter. Het ligt op het zuiden, dus profiteert de hele dag van de zon en u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de zonsondergangen. Het pand ligt aan het einde van een rustige weg. Er is een veilige parkeerplaats op het perceel en een garage op instapniveau. Naast de garage is er een veranda die kan worden gebruikt als een opslagruimte of een werkplaats. Sommige treden leiden naar de villa, die twee, volledig onafhankelijke verdiepingen heeft. Op de begane grond, die ongeveer 100m2 groot is, is er een open woon- / eetkamer, een ruime open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Vanuit de woonkamer is er een ruim terras met luifels, zodat u ook van schaduw kunt genieten als dat nodig is. Dit terras biedt zowel uitzicht op zee als op de bergen. Het onderste appartement van 52 m2 heeft een onafhankelijke toegang en bestaat uit een woonkamer met kitchenette, 2 slaapkamers en een badkamer.

Op het perceel is er ook een groot zwembad van 42 m2 met overkoepeling, zodat u het zwemseizoen tot de wintermaanden kunt verlengen. Op het onderste deel van het perceel is er een tuin met tropische fruitbomen, zodat u uw gasten kunt verrassen met vers fruit.

Mis de kans niet om dit mooie huis te koop te kopen in Almunecar met veel potentieel.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 2
  • 204m2

Gelijkaardige panden

  • Villa Motril
    ref. 4083353

    5

    4

    278m2

    Costa TropicalMotril
    ref. 4083353

    €360.000

  • Villa Salobreña
    ref. 4083019

    3

    2

    225m2

    Costa TropicalSalobreña
    ref. 4083019

    €315.000

  • Villa 3 slpkrs
    ref. 4083321

    3

    3

    130m2

    Costa TropicalSalobreña
    ref. 4083321

    €350.000