Villa in Salobreña

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4083388

Deze villa ligt in een zeer mooie urbanisatie aan de Costa Tropical van Granada. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het strand en voorzieningen, maar u kunt profiteren van een verblijf in een rustige woonwijk. Het huis ligt op een perceel van meer dan 1000 m2 en heeft een privézwembad en een volwassen tropische tuin met gazon en vele soorten bomen. Het gemeenschappelijk gebied ligt op 2 minuten lopen. Daar vindt u 2 zwembaden, een tennisbaan, een speeltuin en een voetbalterrein. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want u hoort in het huis geen enkel geluid vanuit de gemeenschappelijke recreatiezone.

De villa is gebouwd op 2 niveaus en heeft toegang vanaf twee verschillende wegen. De eenvoudigste manier om de villa binnen te komen is vanaf de bovenste ingang. Vanaf hier is er een gelijkvloerse ingang naar de villa, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Alle woonruimte bevindt zich op het gelijkvloers. Daar vindt u een woon- / eetkamer die uitkomt op een ruim terras, een aparte keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. U kunt vanuit de hele accommodatie genieten van een mooi uitzicht op de bergen.

Op het lagere niveau van de villa, die toegankelijk is vanaf de zij-ingang en vanuit de tuin, is er een grote garage en een andere grote kamer die momenteel wordt gebruikt als een speelkamer en voor opslag. Dit zou een uitstekend gastenverblijf kunne zijn, omdat het een eigen onafhankelijke ingang heeft als u extra gastenverblijf nodig heeft of huurinkomsten wilt genereren.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2

Gelijkaardige panden