Calanova Collection

Instapklaar
€ 360.000
Referentienummer 5443265
Prachtig modern appartement met superieure afwerking. Mooi terras en prachtig uitzicht op golf en zee. Deze vallei is uitstekend gelegen boven Mijas La Cala en vlakbij Marbella. Als u een betaalbaar appartement zoekt in het luxe-segment met unieke zichten, dan is dit iets voor u. Buiten alle luxe in de appartementen, is er ook enorm veel aandacht geschonken aan de gemeenschappelijke delen. Een prachtig zwembad, fitness, bureau ruimten voor vergaderingen enz. De uitstraling van dit project is uniek en van een ander niveau. Wij verwachten bovendien een snelle meerwaarde op dit project. Dit soort ligging en zichten zijn zo uitzonderlijk dat wij bij oplevering van dit project al een aanzienlijke meerwaarde verwachten. Garage en storage zijn aanwezig.

Belangrijke informatie

Deze impressies laten je alvast wegdromen van hoe dit pand er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 110m2