Green Golf Estepona


€ 348.000
Referentienummer 5348157
Prachtig Townhouse vlak bij Golf. Deze geschakelde woningen geven u de rust van een eigen woning en het gemak van een appartement. Met zijn drie slaapkamers en twee badkamers is dit een volwaardige woning waar u winter en zomer in de grootste rust kan genieten van de Spaanse zon. Wandelen, fietsen golfen en zoveel meer. Ook culinair is de buurt een topper. Gastronomie en genieten staan hier centraal. Ook het terras en zichten zijn een aanrader die iedereen die er komt doen verbazen. Als u een betaalbare woning zoekt die geen enkel compromis wenst, is dit een aanrader. Alles is aanwezig.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

 • 3
 • 3
 • 163m2

Gelijkaardige panden

 • Green Golf Estepona
  ref. 5348158

  Prachtig Townhouse vlak bij Golf. Deze geschakelde woningen geven u de rust van een eigen woning en het gemak van een appartement. Met zijn drie slaapkamers en twee badkamers is dit een volwaardige wo ...

  3

  2

  166m2

  Costa del Sol
  ref. 5348158

  €366.000