Marbella Lake Belvederes

Nieuwbouw
€ 975.000
Referentienummer W-5348170
Marbella. Luxe appartement met drie slaapkamers en twee badkamers. Gelegen in de top regio nabij Golf Los Naranjos. Boven Puerto Banus en Marbella en zicht op het meer en de zee. Dit is een absolute luxe appartement in het hartje van Marbella. Alle grote golf courses liggen op een paar honderd meter van dit appartement. Zicht is uniek. Luxe afwerking met een prachtige architectuur. dit soort appartementen is hoe langer hoe zeldzamer in deze regio, omdat er nog zo weinig bouw mogelijkheden zijn. Als u graag vlak bij alles bij bent, en toch van rust houdt, is dit de kans.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 136m2

Gelijkaardige panden

  • South Place 520
    ref. 5342779

    Mooie stijlvol dak appartement. Groot terras. Drie slaapkamers en perfecte verbinding met de buitenruimte. Zichten en ligging zijn uitstekend. Deze appartementen zijn gelegen vlakbij alle restaurants ...

    3

    2

    160m2

    Costa del SolEstepona
    ref. 5342779

    €766.000