Almazara Hills

Nieuwbouw
€ 435.000
Referentienummer 5348101
Net boven Marbella vlakbij Istan is een prachtig domein ontwikkeld. Vlakbij de Golf in alle rust genieten van de natuur en de prachtige zichten. Op 15 minuten rijden van hartje Marbella, is dit het beste van twee werelden. Natuur en stad. Een paradijs voor de golfers die vlakbij meer dan 30 golfbanen kunnen spelen. Deze regio heet niet voor niets de Costa Del Golf. Maar genieten van de lokale terrasjes en restaurantjes kan natuurlijk ook. Dit appartement heeft het allemaal. De afwerking en de luxe van deze appartementen is van het bovenste niveau. Ook het energie niveau en de isolatie is van van de beste in Europa. Drie slaapkamer laten toe vrienden en familie mee te laten genieten van het zonnige Spaanse leven. Het grote terras geeft een extra dimensie aan het ruimte gevoel. De zee is vlakbij.

Belangrijke informatie

Deze impressies laten je alvast wegdromen van hoe dit pand er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 115m2