Almazara Views

Nieuwbouw
€ 545.000
Referentienummer 5348102
Net boven Marbella vlakbij Istan is een prachtig domein ontwikkeld. Vlakbij de Golf in alle rust genieten van de natuur en de prachtige zichten. Op 15 minuten rijden van hartje Marbella, is dit het beste van twee werelden. Natuur en stad. Een paradijs voor de golfers die vlakbij meer dan 30 golfbanen kunnen spelen. Deze regio heet niet voor niets de Costa Del Golf. Maar genieten van de lokale terrasjes en restaurantjes kan natuurlijk ook. Dit appartement heeft het allemaal. De afwerking en de luxe van deze woning is van het bovenste niveau. Ook het energie niveau en de isolatie is van van de beste in Europa. Drie slaapkamer laten toe vrienden en familie mee te laten genieten van het zonnige Spaanse leven. Het grote terras en een extra solarium, geven een extra dimensie aan het ruimte gevoel. De zee is vlakbij.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

 • 3
 • 2
 • 190m2

Gelijkaardige panden

 • Belaria La Cala Golf
  ref. 5345303

  Prachtig Townhouse met mooi zicht en terras. Gelegen in het unieke beschermde natuurgebied van La Cala Golf. Een uitzonderlijke oaze van rust. Deze ontwikkeling is gelegen in het golfparadijs "La Cala ...

  3

  2

  158m2

  Costa del Sol
  ref. 5345303

  €572.000