Belaria La Cala Golf

Nieuwbouw
€ 572.000
Referentienummer 5345303
Prachtig Townhouse met mooi zicht en terras. Gelegen in het unieke beschermde natuurgebied van La Cala Golf. Een uitzonderlijke oaze van rust. Deze ontwikkeling is gelegen in het golfparadijs "La Cala Golf". 3 mooiste 18 holes golfen in het domein waar u bevoorrecht speler bent als u eigenaar bent. Dit is de plek bij uitstek voor de gepassioneerde golfer. De huizen zijn prachtig afgewerkt en zijn echt volwaardige woningen die niet meer mogen beschouwd worden als vakantiewoning. Dit zijn villa's om u tegen te zeggen. Ze zijn ook Energie efficiënt. Oplevering April 2025.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

 • 3
 • 2
 • 158m2

Gelijkaardige panden

 • Almazara Views
  ref. 5348102

  Net boven Marbella vlakbij Istan is een prachtig domein ontwikkeld. Vlakbij de Golf in alle rust genieten van de natuur en de prachtige zichten. Op 15 minuten rijden van hartje Marbella, is dit het be ...

  3

  2

  190m2

  Costa del SolIstan
  ref. 5348102

  €545.000