Dakappartement met solarium in Santa Rosalia Resort

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5706325
Dakappartement op de eerste verdieping met 21m² terras en 78m² solarium.
Ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen.
Gemeenschappelijke zone met zwembad en tuin.

Het resort beslaat een oppervlakte van 700.000 m2, waarvan een groot deel wordt ingenomen door groene gebieden en de indrukwekkende turquoise lagune.
Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida ligt op 4 km van de zee. Het is gelegen in een uniek gelegen enclave van de regio Murcia, waar u kunt genieten van de twee zeeën en meer dan 300 dagen zon per jaar. Het is omgeven door golfbanen en dichtbij allerlei diensten, voorzieningen en sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 78m2