Villa dichtbij golf en zee in Los Alcazares

Nieuwbouw
€ 389.000
Referentienummer 5552583

Deze prachtige villa biedt u drie slaapkamers en twee badkamers. Enkele van deze woningen hebben reeds een volledig afgewerkt dakterras inbegrepen in de aankoopprijs, bij de anderen kan dit optioneel voorzien worden.

Dankzij de ruime percelen geniet u van een aanzienlijke, private tuin aan uw woning. Hier kan optioneel een zwembad aangelegd worden van 18 m² of 21 m² oppervlakte. Daarnaast is er voldoende ruimte voorzien als parkeergelegenheid op het eigen perceel.

De 16 villas liggen naast het stadscentrum, de Serena golfbaan en de prachtige stranden van Los Alcazares. Op loopafstand van de zee en alle voorzieningen, op minder dan 30 minuten naar de luchthaven van Murcia.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 75m2

Gelijkaardige panden