Villa met kelder op hoekperceel in Santa Rosalia Lake and Life Resort

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5288513
Leuke vrijstaande villa met 3 slaapkamers, 3 badkamers, 3 terrassen, grote tuin van 138m², privé zwembad en privé parkeerplaats.
Hoekperceel van 329m².

85m² bewoonbare oppervlakte + 90m² kelder met patio.  
Inbegrepen : airco, keukentoestellen, doucheschermen, vloerverwarming in de badkamers, elektrische rolluiken en een elektrisch zonnescherm.

Het ligt in een zeer rustige omgeving, in een echt vakantieparadijs met een kunstmatig aangelegd meer van 700m² in het midden.  Het meer is maximum twee meter diep, maar de zijkanten zijn ondiep zodat tot ver in het meer kan gewandeld worden. 
Er is een strand met beachclub, een groene zone, adventure golf, kinderspeelplein en een sportterrein.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 175m2

Gelijkaardige panden