instapklare villa (kijkwoning) in Aguilas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4969264
Villa op een perceel van 223m² met privé zwembad, terrassen, parkeerplaats op het plot en een ondergrondse polyvalente ruimte van 70m².

Dit is de kijkwoning en wordt instapklaar verkocht. Dwz inbegrepen : afgewerkte kelder, airco, keukentoestellen Bosch, meubelpakket incl decoratie en rolgordijnen, verlichtingspakket, elektrische rolluiken, doucheschermen en jacuzzi. 

Het behoort tot een kleinschalige residentie van 21 villas en ligt op 5 minuten wandelen van het strand en de zee en op 10 minuten van bars, restaurants, supermarkten en zelfs een schoonheids- en fitnesscentrum.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 203m2

Gelijkaardige panden