Luxueuze villa in Altaona Golf Resort, regio Murcia

Nieuwbouw
€ 628.500
Referentienummer W-4961956
Gelijkvloers villa met 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime living en open keuken, gastentoilet, inkomsthal en vestiaire, wasruimte, carport, terras, tuin en privé zwembad.  Perceel 577m².  Grotere percelen beschikbaar.

Energie-efficiënte villa met combinatie esthetiek/comfort, efficiëntie/privacy, allemaal gebaseerd op een solide bouwmethode en met respect voor de omgeving. Inheemse planten zijn op de daken geplaatst om nog meer het gevoel van een natuurlijke ruimte te creëren.

Las Vistas Altaona is gelegen in het bovenste gedeelte van het resort, in de uitlopers van het natuurgebied Sierra Altaona. Het biedt panoramisch uitzicht op de golfbaan gecombineerd met uitzicht op de bergen, waartoe wandelaars en fietsliefhebbers directe toegang hebben.

Murcia centrum op 15 minuten rijden, Murcia luchthaven 20 minuten, Alicante luchthaven 45 minuten en het strand 20 minuten.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 4
  • 2
  • 169m2

Gelijkaardige panden