Villa in fonkelnieuw resort (Santa Rosalia)

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4891656

Kwalitatieve designvilla met 3 slaapkamers en 3 badkamers op een perceel van 356m². 

De prijs is inclusief privé zwembad, keukentoestellen, binnen- en buitenLEDverlichting, doucheschermen, elektrische rolluiken in de slaapkamers en een volledig aangelegde tuin.  

Het ligt in een zeer rustige omgeving, in een echt vakantieparadijs met een kunstmatig aangelegd meer van 700m² in het midden.  Er is een strand met beachclub, een groene zone, adventure golf, kinderspeelplein en een sportcentrum.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 122m2

Gelijkaardige panden