Modern huis in Roldan, Murcia

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4768486
Mooi modern huis in Roldan.
De villa bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, terras, privé-zwembad en parkeerplaats. Op de bovenste verdieping een solarium van 56m² met buitenkeuken (exclusief toestellen)
Keukentoestellen (voor keuken binnen), LEDverlichting en zonnepaneel inbegrepen.

De woning ligt dicht bij voorzieningen zoals bars, restaurants, banken en het kleine centrum met de wekelijkse traditionele Spaanse markt.
De luchthaven Corvera ligt op 15 minuten rijden. Een ideale plek voor golfliefhebbers met de La Torre Golf Resorts op korte afstand.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 75m2

Gelijkaardige panden