Huis in San Pedro de Pinatar

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4741492
Stijlvolle huis in het stadje San Pedro de Pinatar.

Dit charmante stadje voorziet in van alles, heeft zelfs een klein winkelcentrum, en het strand ligt op slechts 10 minuten lopen. De luchthaven Corvera ligt op 30 minuten rijden.

Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, een tuin van ongeveer 105 m2, een zwembad en aan parkeergelegenheid. Verder een slaapkamer, keuken, salon, een badkamer, een 6 m2 terras en solarium van 40 m2.

De prijs is inclusief oven, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, LED- verlichting binnen, LED-verlichting buiten en badkamers met led, spiegels en doucheschermen.

De prijs is exclusief juridische kosten en belastingen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 99m2

Gelijkaardige panden