Prachtig, modern huis in Aguilas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4722715
Nieuw gebouwd villa in Aguilas met uitstekende faciliteiten en oneindig uitzicht op zee.

Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond is een tuin van ongeveer 13 m2, een zwembad en aan de buitenzijde parkeergelegenheid.

Verder een slaapkamer, keuken, salon, badkamers en een terras.

De prijs van de appartementen is inclusief een garage en een berging.

Het huis heeft een eigentijdse moderne stijl en is zeer centraal gelegen.

De prijs is inclusief lage en hoge keukenkasten, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, badkamermeubilair en de pre-installatie voor airconditioning en telecommunicatiesysteem.

Daarnaast heeft het resort toegang tot een zeer mooi strand tegenover het eilandje, Isla del Fraile. Isla del Fraile is een beschermd eiland van cultureel belang (BIC) vanwege zijn belangrijke ecologische en archeologische waarde.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 243m2

Gelijkaardige panden