Villa in Santiago de la Ribera

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4637902
Mooi villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers op een perceel van 140 m2.

Het heeft een eigen zwembad, off-road parkeergelegenheid, een tuin, 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, eetkamer en een grote, lichte woonkamer, een mooi groot terras en tot slot een dakterras/solarium.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor het telecommunicatiesysteem en de airconditioning. De badkamers zijn volledig ingericht.
Santiago de la Ribera is een kleine stad en ligt in de regio San Javier Murcia. Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals bars, restaurants en winkelcentrum. U kunt genieten van lange wandelingen langs de kust van Mar Menor.

De stad ligt op slechts 15 minuten rijden van Orihuela Costa met witte zandstranden, winkelstraten en golfbaan.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 90m2

Gelijkaardige panden