Luxe en stijl in Roda

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4577138

De villa is gelijkvloers en ligt op een groot perceel. Het heeft een privé-zwembad met douches, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met open keuken en eethoek.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor airconditioning, de volledig ingerichte keuken, wasmachine, buitenkeuken op het solarium/dakterras, automatische rolluiken, badkamermeubilair en inbouwkasten.

De plaats ligt op 40 minuten rijden van Alicante, 30 minuten van Corvera Airport en 5 minuten van het strand. Het is 2 minuten lopen naar de golfbaan.

Het gebied is erg Spaans met mooie restaurants met lokale gerechten, toeristische zone met veel bars en diverse sportmogelijkheden.

 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 101m2

Gelijkaardige panden