Aantrekkelijk appartement in San Javier

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4569349

Zeer aantrekkelijk appartement dicht bij het strand van Santiago De La Ribera. 

Het appartement heeft een grote open woonkamer met eethoek en een grote keuken. Het is ontworpen om veel natuurlijk licht binnen te hebben. Naast een grote badkamer zijn er 2 slaapkamers, waarvan 1 en suite. De achterdeur leidt naar de tuin. 

De prijs is inclusief LED-verlichting, keukenapparatuur, LED-spiegels in de badkamers.

Santiago de la Ribera is een kleine stad en ligt in de regio San Javier Murcia. Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals bars, restaurants en winkelcentrum. U kunt genieten van lange wandelingen langs de kust van Mar Menor. 

De stad ligt op slechts 15 minuten rijden van Orihuela Costa met witte zandstranden, winkelstraten en golfbaan.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 63m2