Appartement in Pilar de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4500708

Top floor appartement in nieuwe ontwikkeling van appartementen in de populaire badplaats Torre de la Horadada. 

Mooi pand combineert de moderne eigentijdse stijl met natuursteen.

De woning wordt geleverd met witgoed, vloerverwarming in badkamers, keuken en woonkamer, doucheschermen, elektrische jaloezieën, binnen en buiten led-verlichting inbegrepen in de prijs, 2 slaapkamers en 2 badkamers met grote terrassen, en een garage .

De gemeenschappelijke oppervlakte is 500 m2. 

Er is een groot gemeenschappelijk zwembad, jacuzzi met een onderhoudsvriendelijke tuin / badzone, terwijl op slechts een korte wandeling naar een aantal geweldige stranden op slechts 400 meter afstand.


Torre de la Horadada is een kleine kustplaats, maar met alle nodige faciliteiten, zoals supermarkten, medisch centrum en twee belangrijke pleinen, "Pueblo Latino" en "het plein", de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan restaurants en bars. Het dorp dankt zijn naam aan een indrukwekkende wachttoren, gebouwd in 1591. Enthousiastelingen kunnen genieten van duiken en snorkelen langs de oevers van Torre vol zeeleven. Langs de kust vindt u grote zandbanken gecombineerd met kleine rotsformaties vol zeediversiteit.  De stranden zijn bekend om hun fijne zand en kristalhelder water. Een bezoek aan Torre de la Horadada geeft je het gevoel deel uit te maken van de Spaanse samenleving.  Deze plek is erg populair onder de Spaanse bevolking, veel gezinnen uit andere delen van Spanje, voornamelijk Madrid en Murcia genieten hier van hun zomerverblijf.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 67m2

Gelijkaardige panden