Appartement in Pilar de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4489666
Moderne appartementen op de begane grond met een terras en privé tuin en op de eerste verdieping met een prachtig solarium.
Het appartement heeft een eigen parkeerplaats, 2 gemeenschappelijke zwembaden en tuin.

Deze woningen zijn gelegen op slechts 2200 meter van het strand en op loopafstand van het centrum van Pilar de la Horadada, waar u tal van bars, winkels, restaurants vindt.

Het hele complex is omheind en gelegen aan een weelderig kustgebied met alle voorzieningen in de buurt en op slechts een paar minuten rijden van de prachtige stranden van de Middellandse Zee.

De zandstranden van Torre de la Horadada, Campoamor en San Pedro del Pinatar, elk bekroond met de Blauwe Vlag, liggen binnen 5 minuten rijden.

De golfbanen van Roda Golf, La Sirena, Campoamor golf, Las Ramblas en Villamartin Golf. Los Alcazares ligt op slechts 10 minuten rijden.

Gemakkelijke toegang tot de snelweg AP7 naar de luchthavens van San Javi er, Alicante en vanaf maart 2019 Corvera.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 71m2

Gelijkaardige panden