Appartement Aguilas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4497689

Nieuw gebouwd appartement in Aguilas met uitstekende faciliteiten en oneindig uitzicht op zee.

Deze luxe appartementen hebben een ruime woonkamer met grote schuifdeuren naar een ruim terras, een gemeubileerde en uitgeruste open keuken, ten minste een en-suite badkamer, inbouwkasten, veiligheidsdeuren, volledig geïnstalleerde airconditioning, video-intercom, glazen terras leuning, glasvezel internet.

De prijs van de appartementen is inclusief een garage en een berging.

Het complex ligt in een bijzonder mooi gebied tegenover de Middellandse Zee en het beschermde eiland "Isla del Fraile".

Dit is een privé wooncomplex met een chill-out gebied, een kinderpark, recreatiegebied, zwembaden en een gebied gereserveerd voor huisdieren.

De diensten van een resort, met inbegrip van particuliere beveiliging, een restaurant met een clubhuis, een klein hotel, sportvelden, een golfbaan.

Daarnaast heeft het resort toegang tot "Playa Amarilla", een zeer mooi strand tegenover het eilandje, Isla del Fraile. Isla del Fraile is een beschermd eiland van cultureel belang (BIC) vanwege zijn belangrijke ecologische en archeologische waarde.

Er zijn ruïnes van een Romeinse zout-en visfabriek, en er is de rijkdom van de zeebodem, waar veel stukken Romeins aardewerk zijn gevonden.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 3
  • 100m2

Gelijkaardige panden