Elegance appartement

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4289641
Fantastisch appartement met frontaal zicht op Mar Menor. 
Dit nieuwbouwcomplex is gelegen in het noordelijke gedeelte van de Mar Menor (San Pedro del Pinatar).
Zijn unieke ligging, in het centrum en met zicht op zee en in nabijheid van diverse winkels en restaurants, aan wandelpromenade biedt voor elk wat wils. 

De appartementen zijn standaard voorzien van A/C, led verlichting, ingerichte keuken, vloerverwarming in badkamers en dergelijke meer. Een berging (in kelder) en garage is optioneel te voorzien.

Het (oorspronkelijke) vissersdorp San Pedro del Pinatar is verder nog gekend omwille van zijn ligging aan de Mar menor, het natuurreservaat, de zoutmeren en de mogelijkheid om te genieten van modderbaden die een heelende kracht hebben.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 121m2

Gelijkaardige panden