Appartement in Las Colinas Golf Resort

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5392190
Appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers en 17m² terras met prachtig zicht op de golf en groene omgeving.
Gemeenschappelijk zwembad.

Las Colinas golf en country club ligt tussen de heuvels van de Dehesa de Campoamor en is een uniek natuurgebied met exclusieve huizen geïntegreerd in de omgeving en 200.000 m2 natuurlijke ruimte waar u kunt ontspannen en genieten van het landschap.
Het resort heeft diverse restaurants, wellness, tennis- en basketterreinen en eigen beach club aan het strand van Campoamor.Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 84m2