Appartement met tuin dichtbij de zee in Torrevieja

Nieuwbouw
€ 395.000
Referentienummer W-5380274

Ruim appartement op de benedenverdieping met 96m² tuin en 25m² terras.
Inbegrepen : airco, vloerverwarming in de badkamers, elektrische rolluiken en privé parkeerplaats.

De opstelling van de huizenblokken in het perceel biedt optimale uitzichten en maakt het mogelijk om een grote centrale mediterrane tuin van meer dan 10.000 m2 te creëren met 3 aparte zwembaden, wellness-, picknick-, fitness- en chill-outruimtes. Alles is met elkaar verbonden door voetpaden die geschikt zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen en kinderspeelplaatsen.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben grote zwembaden, een verwarmd zwembad, een fitnessruimte en een zwembadlounge, allemaal gelegen in eenprivate, gesloten en beveiligde woonwijk op slechts 250 meter van de zee.
Kom wonen in de buurt van de zee in een idyllische en duurzame omgeving, gekenmerkt door open ruimtes, natuur en architectonische harmonie.


Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 133m2

Gelijkaardige panden