Villa in Dolores

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5232367
Leuke villa in het typisch Spaanse dorpje Dolores.
De woning heeft een open plan tussen woonkamer en keuken, drie ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en twee badkamers. Vanuit de woonkamer is er een uitgang naar een zonnig en mooi terras met privé zwembad.

Inbegrepen : privé zwembad, airco, binnen- en buitenverlichting, elektrische rolluiken, fotovoltaïsche panelen en doucheschermen.

Dolores ligt in het hart van de Vega Baja, op slechts 10 minuten van de zandstranden van La Marina en Guardamar. Dolores biedt vele lokale voorzieningen zoals bars, restaurants, supermarkten, medisch centrum, het gemeentehuis, scholen en sportfaciliteiten, met een dagelijkse/wekelijkse markt in het centrum. Dolores wordt gekenmerkt als een rustig maar zeer gezellig en veilig stadje, centraal gelegen ten zuiden van Alicante. 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 102m2

Gelijkaardige panden