Luxe penthouse met prachtig zicht op Las Colinas Golf Resort

Nieuwbouw
€ 810.000
Referentienummer W-5210583

Dit gloednieuwe, luxueus ingerichte penthouse met spectaculair uitzicht  is  gelegen op het prestigieuze Las Colinas golfresort. De drie ingerichte slaapkamers,  ruimtelijke en stijlvolle woonkamer,  terras en  solarium in combinatie met een prachtige mediterrane landschap en beschutte ligging maken dit droomappartement tot een uitstekende keuze als woon of buitenverblijf in Spanje.  


Door te kiezen voor lichte kleuren en een elegante inrichting ademen alle 3 slaapkamers (waaronder 1 met een eigen badkamer) serene rust en comfort uit. 

De woonkamer met open keuken, barhoek en ruim terras (23m2) biedt een magnifieke uitkijk over het golfresort. De modern compleet uitgeruste keuken met inbouwkasten beschikt over een vaatwasser met comfortlift-technologie, waterfiltersysteem, inductiekookplaat, wijnkoeler enz. 

In elke kamer zijn er elektrische binnen rolluiken geïnstalleerd voor meer sfeer en privacy. Een optimaal binnenklimaat is gegarandeerd d.m.v. een energie-efficiënte   warmtepomp-luchtbehandelingssysteemcombo en kan voor elke kamer apart geregeld worden. De woning heeft ondergronds een private parkeerplaats waar desgewenst nog een laadpaal geïnstalleerd kan worden, een ruime berging en prachtig gemeenschappelijk zwembad. 

 Het Spaanse vakantiegevoel kan ten allen tijde ervaren worden op het royale dakterras van liefst 100 m2!  met een buitenkeuken, pergola, jacuzzi en 360 graden onverhinderd zicht over het natuurlijke landschap en de Middellandse zee. De  buitenkeuken (3x3,6m2) beschikt over veel kastruimte, een granieten werkblad, inductieplaat, vaatwasser en  koelkast. Het schuifdak van de aluminium pergola (5x3m2) is  elektrisch bedienbaar en creert een ideale schaduwplek. 

Om uw verblijf helemaal te vervolledigen kunt u het ultieme gevoel van het genieten in uw eigen jacuzzi ervaren:  5 personen,  102 hydrojets, ledverlichting en speakers!

Hoe heerlijk zou het wel niet zijn om de dag te beginnen met een verse kop koffie aan de bar of te eindigen met een heerlijk cocktail bij zonsondergang op uw eigen dakterras in een mediterrane omgeving!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 116m2