Geschakelde villa op hoekperceel in Villamartin

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5093299
Deze woning is voorzien van terrassen met dubbele oriëntatie,voor- en achtertuin met natuurlijk gras, privédakterras gelegen op het zuiden, privézwembad van 5,5 x 2,5 m, en een parkeerplaats naar keuze inbegrepen in de prijs.

Gelegen in Villamartin, een bevoorrechte locatie omringd door drie prachtige golfbanen (Villamartin, Las
Ramblas en Campoamor), en op slechts tien minuten van de mooiste stranden van Orihuela Costa. Op slechts een paar minuten lopen bevinden zich een aantal voorzieningen, waaronder het winkelcentrum “La Fuente”, met een overvloed aan restaurants, bars en winkels.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 100m2

Gelijkaardige panden