Huis in Pilar de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4799617
De rijwoning ligt op een perceel van 150 m2, de bebouwde oppervlakte is 102 m2 en het heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Dit kleinschalig project bestaat uit 4 aaneengeschakelde woningen.

Het heeft een eigen zwembad, parkeergelegenheid en een tuin. De eerste verdieping heeft 1 slaapkamer, 1 badkamer, keuken, eetkamer en een grote, lichte woonkamer. Op de bovenste verdieping liggen de 2 andere slaapkamers en een badkamer, waarvan één met een terras.

Pilar de la Horadada is een charmant stadje met alle voorzieningen en golfbanen in de buurt.

Het huis ligt op slechts 5 minuten rijden van de prachtige witte zandstranden, 5 minuten lopen van het centrum, 2 minuten lopen naar de winkels.
Er is een sportcentrum op slechts 5 minuten rijden en de dichtstbijzijnde golfbanen liggen op 10 minuten rijden. Corvera (Murcia) ligt op 30 minuten en de luchthaven van Alicante op 45 minuten.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 102m2

Gelijkaardige panden