Mooie villa in La Finca Golf, Algorfa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4792860
De villa is gelegen in La Finca Golf, heeft een moderne mediterraanse stijl met een prachtig uitzicht op het zwembad, een berging, een terras van 46m² en een solarium van 61m².

De prijs is inclusief zwembad, alle keukenapparaten, domotica, elektrische rolluiken, alarmsysteem inclusief cameras, vloerverwarming in de badkamers en aangelegde tuin met irrigatie systeem.  

Aan de ingang van het domein bevinden zich diverse winkels, shops, bar en restaurant en verschillende dorpen liggen vlakbij.
De luchthaven van Alicante is ca 35 minuten rijden van deze fantastiche locatie.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 119m2

Gelijkaardige panden