Mooie villa in La Finca Golf, Algorfa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4792874
De villa is gelegen in La Finca Golf, Algorfa.

Het golfresort beschikt over tal van mogelijkheden voor zowel een kort als lang verblijf.

Aan de ingang van het domein bevinden zich diverse winkels, shops, bar en restaurant en verschillende dorpen liggen vlakbij.

Gelegen in het zuiden van de provincie Alicante is dit wellicht de plaats als jullie houden van rust maar toch vlakbij diverse locaties willen vertoeven.

De luchthaven van Alicante is ca 35 minuten rijden van deze fantastiche locatie.

Het heeft een eigentijdse stijl met een prachtig uitzicht op het zwembad.

Verder is er een eigen garage, een volledig afgewerkte kelder, tuin en terras. De woonkamer heeft een heel fris design.

De prijs is inclusief alle apparaten, pre-installatie voor airconditioning, pre-installatie voor telecommunicatiesysteem, binnen- en buitenverlichting, terras en parkeerplaats.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 119m2

Gelijkaardige panden