Appartement in San Miguel de Salinas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4781997

Prachtige appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad, terras en parkeerplaats.

De appartement biedt een rustige en luxe levensstijl in een leuk stadje niet ver van Orihuela Costa. U vindt stranden op 10 minuten rijden afstand.

Golfbanen op minder dan 4 km afstand.

Ver zijn er winkelcentra. alle voorzieningen die u nodig heeft en bars en restaurants op loopafstand. De luchthaven van Alicante ligt op 35 minuten rijden.

De prijs is inclusief hoog en laag keukenmeubilair, pre-installatie voor witgoed, pre-installatie voor een telecommunicatie-systeem en airconditioning, parkeerplaats met automatische poort en binnen- en buitenverlichting.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 86m2