Nieuw appartement in Gran Alacant

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4765277

Het appartement heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is gelegen in Gran Alacant, een een prachtige plek naast het strand, een stukje boven Santa Pola.

Er zijn winkelcentra, restaurants, bars en alles wat je nodig hebt in een woonwijk en ook dicht bij de grote stad Alicante. De luchthaven ligt op slechts 15 minuten rijden.

Het appartement is zeer modern en ruim.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor een privé-jacuzzi, interne- en externe verlichting, inbouwkasten, doucheschermen in de badkamers, installatie van airconditioning met de machine inbegrepen, pre-installatie voor een telecommunicatiesysteem, pre-installatie voor wasmachine en vaatwasser, pre-installatie voor een oplaadpunt voor een elektrische auto, keukenmeubels en keramische kookplaat.

De gemeenschappelijke ruimte heeft een eigen parkeerplaats met berging, gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi, outdoor-apparatuur voor sporten, fietsenstalling, kinderspeelplaats en tuin met groene zones.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 108m2

Gelijkaardige panden