Prachtige villa in Las Colinas golfresort

Nieuwbouw
€ 810.000
Referentienummer 4762783

De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het heeft een open woonkamer met eethoek, een grote tuin, terras en eigen zwembad.


Las Colinas Golf club heeft diverse restaurants, wellness, tennis- en basketbalvelden en het heeft een eigen beachclub op Campoamor.

Het golfdomein 'Las Colinas' is gelegen in een vallei van 330 ha tussen heuvels , heel dicht bij de zee en met een prachtige kampioenschapsgolfbaan die er doorheen loopt.

De luchthaven van Alicante kan u op 50min met de wagen vlot bereiken. Via de luchthaven van Murcia is het ongeveer 30minuten rijden.
Het shoppincenter 'Zenia Boulevard' ligt op ongeveer 15 minuten rijden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 152m2

Gelijkaardige panden