Huis in Ciudad Quesada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4762821

Verbazingwekkende moderne maar traditioneel gestileerde mediterrane huis.

Ontworpen om het meeste uit zijn unieke omgeving te halen maakt het ten volle gebruik van de gebieden rust met vrij stromende open ruimtes en praktische gebieden.

Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers met een onderbouw hoewel er veel opties zijn voor de configuratie van het pand.

Plan lounge eetkamer en keuken, hoge kwaliteit armaturen en fittingen en uitstekende aandacht voor detail.

Van de drie tweepersoons slaapkamers bevindt zich er één op de begane grond met openslaande deuren naar de patio.

De eerste verdieping biedt nog twee slaapkamers, de master heeft openslaande deuren naar een royaal privé terras. Deze villa biedt vele mogelijkheden om te personaliseren naar uw behoeften.

Deze villa wordt geleverd met een kelder die u vele opties, opslag, extra slaapkamer, speelkamer geeft.

Er is ook de optie van een solarium op het dak en een eigen zwembad met een keuze uit maten.

Hier heeft u de mogelijkheid om uw droomhuis in de 325 dagen van glorieuze zon gebouwd en gestyled om uw eigen individuele behoeften aan te passen.

Alle voorzieningen zijn op korte loopafstand: supermarkten, apotheek, medische diensten, restaurants, bars evenals vele recreatiegebieden en veel van extreme schoonheid, zoals de zoutmeren van La Mata.

Op slechts een klein eindje rijden ligt de stad Guardamar met enkele van de beste stranden aan de Costa Blanca. Warm kristalhelder water bad de witte zandstranden van deze badplaats.

Prijs voor het zwembad en de prijs van de

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 210m2