Mooie villa in Vistabella Golf

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4746538

Luxe villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een terras van 28m2.

Optioneel is een privé-zwembad en een solarium mogelijk:
zwembad voor €19.800,- + BTW en solarium voor €15.000,- + BTW.


Bij het pand ligt een off road parkeerplaats. 


De villa ligt zeer dicht bij San Miguel, Los Montesinos en Orihuela Costa. De luchthaven van Alicante ligt op 35 minuten rijden.


Gelegen in het Vistabella Golf resort met een beveiligde ingang, 18 holes golfbaan, padelbanen, bowlingbanen, supermarkt en een grote variatie aan bars en restaurants. 


Er zijn plannen voor een nieuw clubhuis, champagnebar, sushi-bar, spa hotel, kunstmatig strand, tennisbaan, voetbalveld, gourmetbar en nog veel meer om dit resort te transformeren in een 5-sterren luxe complex

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 175m2

Gelijkaardige panden