Luxe villa in San Fulgencio

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4745339
Exclusief half vrijstaand huis in de Sierra de Spain in San Fulgencio met een natuurlijkeambiance om te genieten van de totale rust van uw eigen huis.

Modern ingerichte open keuken, wasruimte met directe toegang tot de tuin, 3 slaapkamers en 2 badkamers, zonnige woonkamer met hoge ramen met volledig uitzicht op het terras en privé-zwembad waar u kunt genieten van het aangename mediterrane klimaat.


De grote slaapkamer heeft een moderne badkamer en suite en geeft toegang tot het duckterras van 62 m2.

De woning heeft een modern en eigentijds design met een pre-installatie van A/C kanalen en betegelde badkamers.

Er zijn allerlei faciliteiten zoals restaurants, tapasbars, supermarkten en het strand ligt op 5 minuten rijden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 124m2

Gelijkaardige panden