Appartement in Lo Crispin, Algorfa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4739585
Appartement met prachtige solarium.

Het appartement heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers.

In het complex zijn gemeenschappelijke zwembaden, landschapstuinen en eigen parkeerplaatsen.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor airconditioning, binnen- en buitenverlichting, badkamermeubels, doucheschermen, elektrische rolluiken, inbouwkasten, pre-installatie voor telecommunicatiesysteem, keukenmeubilair, afzuigkap en het gebruik van het gemeenschappelijk zwembad.

Het is een zeer exclusieve locatie, rustig maar toch met alles wat nodig is dichtbij. De stranden zijn slechts een klein eindje rijden en er zijn golfbanen in de buurt. Op loopafstand: bars, restaurants, supermarkten, apotheek. Het charmante stadje biedt alle comfort die u nodig heeft!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 2
  • 70m2