Luxe villa in Quesada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4740245
Villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers op een ruim perceel

De villa heeft een eigentijdse stijl met een niet al te grote, maar goed ontworpen tuin en terras. Het is zeer sfeervol en bevat een open woonkamer met veel natuurlijk licht, het heeft een tuinen een solarium.

De prijs is inclusief de pre-installaties voor airconditioning, alarmsysteem en telecommunicatiesysteem, badkamermeubels, keukenmeubilair en parkeerplaats.

Groot zwembad en kelderverdieping zijn inbegrepen in de prijs.

Deze villa is gebouwd met zeer kwalitatieve materialen en is voorzien van zwembad, electrische toestellen, airco, aangelegde tuin, led verlichting binnen en buiten en electrische rolluiken.

Op loopafstand van alle voorzieningen en bars, restaurants, supermarkten en apotheek. Het charmante stadje biedt alle comfort die u nodig heeft! De Marquesa-golfbaan ligt op slechts 5 minuten rijden.

De villa is gelegen in Ciudad Quesada naast de Marquesa-golfbaan en op slechts een paar minuten rijden van de populaire stranden van Guardamar.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 335m2