Mooi penthouse in Ciudad Quesada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4736042
Deze penthouse beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers en zijn voorzien van geïnstalleerde airconditioning en keuken (incl. keukentoestellen).

Verder is inbegrepen : verlichting en elektrische rolluiken en uiteraard zijn hier ook gemeenschappelijke ruimtes.De gemeenschappelijke ruimtes omvatten buiten- en binnenzwembad, tuinen, fitnessruimte, barbecue, sauna , zeezicht, natuur en luxe lifestyle

Een zwembad is optioneel

Een combinatie van zeezicht, natuur en luxe lifestyle op loopafstand van Quesada en Rojales met alle voorzieningen bij de hand.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 160m2