Luxe villa in Dehesa De Campoamor

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4735101
Het pand is gelegen op het zonnige zuiden en bestaat uit 4 slaapkamers (met inbouwkasten), 4 badkamers, volledig ingerichte moderne keuken met ontbijtbar, open woon-/eetkamer die leidt naar de betegelde tuin en privé-zwembad en heeft ook een solarium op het dak.

De villa ligt op slechts een paar minuten lopen van de lokale winkels, bars, restaurants, supermarkt en La Campoamor beach, minder dan vier kilometer van  La Zenia Boulevard winkelcentrum en de golfbanen van Villamartin.

Zowel de internationale luchthavens van Alicante als Murcia liggen op respectievelijk 45 en 25 minuten rijden, het moderne ziekenhuis van Torrevieja op slechts 15 minuten.

De prijs van het pand is inclusief zwembad, hoog en laag keukenmeubilair met werkblad, badkamermeubilair en douchescherm, kranen en sanitaire apparaten, vloerverwarming in de badkamer en boiler.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 4
  • 196m2