Modern huis in Bigastro

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4729909

Huis met 3 slaapkamers en 3 badkamers, een open design dagruimte, een moderne keuken, een grote tuin en een parkeerplaats.

De prijs is inclusief de automatische jaloezieën, pre-installatie voor airconditioning, licht- en waterpunten op het dak, pre-installatie voor satellietschotel, hoog en laag keukenmeubilair, pre-installatie voor wasmachine, pre-installatie voor droger en vaatwasser.

De keuken is volledig uitgerust en heeft een roestvrijstalen werkbladheft en ook een decoratieve dampkap.

Optioneel kan woning gebouwd worden met kelderverdieping en garage.

Het gebied wordt gekenmerkt door de nabijheid van het ziekenhuis, de omliggende supermarkten en de meest populaire sportclub in de omgeving. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 40 minuten afstand.

Bigastro ligt bij het schilderachtige en recreatieve gebied van La Pedrera,
met prachtig uitzicht op de Sierra de la Vega Baja,
allerlei voorzieningen in de stad Bigastro en in de stad Orihuela
en op slechts 25 minuten van de Costa Blanca stranden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 129m2

Gelijkaardige panden