Appartement in Pilar de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4719897

Duplex in Pilar de la Horadada op een perceel van 177m2. 


De bebouwde oppervlakte is 87m2. Het heeft een solarium van 77m2 en een terras van 13m2, een eigen parkeerplaats en een berging. 


De woonkamer met mooie open keuken biedt directe toegang tot het terras en het gemeenschappelijk zwembad. Vanuit het raam is er uitzicht op de gemeenschappelijke voorzieningen.


Pilar de la Horadada is een charmant stadje met alle voorzieningen en golfbanen in de buurt. Het is 5 minuten rijden naar de stranden van Torre de la Horadada, de snelweg AP7 en 40 minuten van en naar de luchthaven Corvera in Murcia. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 87m2