Prachtig, modern huis in Formentera del Segura

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4684560
Woning met zwembad, gelegen nabij het centrum van Formentera del Segura en wordt gekenmerkt door zijn centrale doch rustige ligging in de buurt van de verschillende dorpsfaciliteiten zoals winkels, restaurants, bars, wekelijkse markt, supermarkt en dergelijke meer.

De laatste jaren hebben velen deze comfortabele plaats ontdekt en voelen zich hier thuis.

Wellicht omwille van zijn goede ligging en afstand van luchthaven, strand en golf.

De woningen zijn allen voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, kelder, autostaanplaats en zwembad en een solarium (dakterras).

Vlakbij supermarkt, winkels en bars misschien wel de ideale locatie voor de Vlaming die wil genieten van typische Spaanse sfeer.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 157m2

Gelijkaardige panden