Modern appartement in Torre de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4668485
Het appartement wordt geleverd met doucheschermen, elektrische jaloezieën, binnen en buiten led- verlichting inbegrepen in de prijs, 3 slaapkamers en 2 badkamers met grote tuin.

De gemeenschappelijke oppervlakte hat een groot gemeenschappelijk zwembad, een onderhoudsvriendelijke tuin / badzone, terwijl op slechts een korte wandeling van 400 meter zich een aantal geweldige stranden bevinden.

Torre de la Horadada is een kleine kustplaats, maar met alle benodige faciliteiten zoals supermarkten, medisch centrum en twee belangrijke pleinen ‘Pueblo Latino’ en ‘Het plein’ met een grote verscheidenheid aan restaurants en bars.

De stranden staan bekend om hun kristalheldere water.

Deze plek is erg populair onder de Spaanse bevolking, veel gezinnen uit andere delen van Spanje - voornamelijk Madrid en Murcia - genieten hier van hun zomerverblijf.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 78m2

Gelijkaardige panden