Modern appartement in Alicante

Nieuwbouw
€ 303.000
Referentienummer 4639953
Mooi appartement met 3 slaapkamers, 4 badkamers, ruime woonkamer, open keuken en een terras.

De keuken is van alle comfort voorzien en de badkamer is volledig ingericht met wastafel, spiegels, vloerverwarming en doucheschermen.

De prijs is inclusief de hoog en laag keukenmeubilair, badkamermeubilair, pre-installatie voor een telecommunicatiesysteem en pre-installatie voor airconditioning.

Er zijn winkelcentra, restaurants, bars en alles wat je nodig hebt in een woonwijk en ook dicht bij de grote stad Alicante. De luchthaven ligt op slechts 15 minuten rijden.

De gemeenschappelijke ruimte heeft een zwembad , outdoor-apparatuur voor sporten, fietsenstalling, kinderspeelplaats en tuin met groene zones.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 86m2

Gelijkaardige panden