Luxe villa in Orihuela Costa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4634986
Deze unieke villa heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers, is bijzonder goed ontworpen.

Er is onder andere een privé-zwembad, jacuzzi en een eetkamer buiten. De woonkamer en kamers zijn zeer ruim bemeten.

De locatie is heel centraal. Dicht bij een supermarkt, verschillende voorzieningen, bars, en op loopafstand van het strand.

De prijs is inclusief de pre-installatie voor elektrische jaloezieën, airconditioning en beveiligingssysteem.

Verder is de woning uitgerust met interieur- en buitenverlichting, volledig ingerichte keuken met laden met een slow close systeem, afzuigkap, pre-installatie voor vaatwasser, koelkast, oven en magnetron, gemeubileerde badkamers met hoge en lage kasten en doucheschermen, privé-zwembad, garage en de buitenkeuken.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 3
  • 150m2

Gelijkaardige panden