Moderne villa in Villamartin Pau 8

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4625086

Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers op 83 vierkante meter.

De villa heeft gemeenschappelijke ruimte met een zwembad.

De prijs is inclusief de pré-installatie van airconditioning, het volledig ingerichte alarmsysteem, landschapstuin, buitenverlichting, terrassen, tuin en gemeenschappelijk zwembad.

Een privé-zwembad en privé-parkeerplaats is optioneel.

Gelegen in een zeer rustige omgeving met de golfbaan Villamartin op slechts een paar minuten rijden.

Het zeer bekende winkelcentrum La Zenia Boulevard ligt op slechts 10 minuten rijden en de locatie heeft een eigen winkelcentrum met voorzieningen, bars en zeer leuke restaurants. Zenia Beach ligt op 15 minuten rijden, de luchthaven van Alicante op 40 minuten.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 83m2