All-in villa met onderbouw in Villamartin

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4624665
Deze moderne villa bij de golfbaan van Villamartin combineert stijl, design en kwaliteit.

Het pand is gelegen op het zonnige zuiden en bestaat uit 4 slaapkamers (met inbouwkasten), 3 badkamers, volledig ingerichte moderne keuken met ontbijtbar, open woon-/eetkamer die leidt naar de betegelde tuin en privé-zwembad.  U kunt het ganse jaar door genieten van de zon op het solarium van 75m².

Inbegrepen in de 'all-in'prijs : privé zwembad, airco, meubels, decoratie, verlichting, keukentoestellen, alarm incl 2 cameras, solarium deels met kunstgras, kelder inclusief kasten en een warmtepomp voor het zwembad.

De villa ligt op slechts een paar minuten lopen van de lokale winkels, bars, restaurants en supermarkt, minder dan vier kilometer van La Zenia beach en op korte afstand van La Zenia Boulevard winkelcentrum en de golfbanen van Villamartin.
Zowel de internationale luchthavens van Alicante als Murcia liggen op respectievelijk 45 en 25 minuten rijden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 3
  • 157m2

Gelijkaardige panden